Gradbena dela

Mi ustvarimo vaš sanjski dom 

Gradbena dela so lahko zelo kompleksna in raznolika. V podjetju IGLOO zagovarjamo celovit strokovni pristop h gradnji vsakega objekta, s katerim vas popeljemo do najboljših uresničitev vaših želja. Za doseganje teh ciljev redno sledimo razvoju tehnologij v gradbeništvu, sledimo smernicam in stremimo k sodobnim rešitvam. Na enem mestu vam ponujamo vse – novogradnje, adaptacije, sanacije in ureditev okolice.

pexels-monica-silvestre-4249477-_2_
Sanacije in adaptacije

Sanacije in adaptacije

Posegi v obstoječe objekte so običajno bolj zahtevni kot novogradnje, kjer imamo več manevrskega prostora. Pri sanaciji in adaptaciji pa dan objekt že stoji in pred vsakim pričetkom del temeljito preverimo nosilno konstrukcijo zgradbe, v kakšnem stanju je stavba, kako poteka napeljava, kakšna je izolacija, … Prav nič naš ne sme presenetiti. Sanacije so običajno zahtevnejše od adaptacij, a mi pri obeh vrstah del sodelujemo s strokovno izobraženo ekipo, ki s svojim znanjem poskrbi za celovit pristop in vas razbremeni vseh vprašanj.

Novogradnje in dozidave1

Novogradnje in dozidave

Naj gre za nezahtevne ali kompleksne projekte, naši strokovnjaki so kos vsaki novogradnji. Najprej vedno prisluhnemo vašim željam in vam skozi celoten proces nudimo osebni pristop, saj je prav vsaka gradnja zgodba zase in na ta način edinstvena. Pred pričetkom vsakega projekta temeljito pregledamo lokacijo in opozorimo na morebitne specifike, da bo tekom del vse teklo brez težav.

revised

Zunanje ureditve

Kakovostno in premišljeno zasnovana zunanja ureditev je prav takega pomena kot sam objekt. Naj gre za ureditev okolice, dvorišča, kanalizacije, stopnišča, tlakovanje, asfaltiranje, postavitev škarpe, ograje in opornih zidov ali pomožnih objektov, smo IGLOO prava izbira za vaše potrebe. Pregledamo vsako okolico in glede na njene lastnosti podamo najbolj smiselne predloge zunanje ureditve. Naš pristop je celovit in naš cilj je, da vas razbremenimo vseh vprašanj in skrbi.

Zakaj izbrati nas

pexels-thisisengineering-3862365 (1)

Stopite v stik z nami

Še niste prepričani, če smo pravi za vas? V tem primeru vam svetujemo, da nas kontaktirate. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in vam predstavili naš način dela.